Szegedi Arcok

Végre felkerült a csík a kerékpárútra Tarjánban! De nem úgy, ahogy gondolod, annál sokkal menőbb lett

Már korábban sikerült a kerékpárút egy kis szeletét kijavítani Tarjánban, ám a felezőcsík felfestése valahogy azóta is elmaradt. Erre hívta fel a figyelmet az MKKP Szeged, akik most is sajátos módon orvosolták a problémát. Végre felkerült a csík, de nem úgy, ahogy gondolnád!

“Menő a manó, de néha elégedetlen – nem érti, miért pont a választási évben fokozódik négyzetre a (fél)felújítások száma a városban. Felébrednek a politikusok és kátyúkat tömnek, épül majd a harmadik-negyedik híd, legyen minden jobb. A képekről sajna még hiányzik a csík, mi meg épp elfoglaltak vagyunk. Amennyiben ismertek olyan politikust(okat), aki ki tud húzni egy szép hosszú csíkot – lehet fehér is -, tageljétek be” – így hívta fel a figyelmet a fent is említett kerékpárút hiányzó csíkjára az MKKP Szegeden, akik egy poénos felfestéssel is nyomatékot adtak a problémának:

CSÍK NEM LETT, ÍGY HÁT CSELEKEDTEK

Csík a felhívás ellenére sem lett, így hát cselekedtek. A héten sikerült felfesteni a csíkot, ám tényleg nem úgy, ahogy gondolod, annál sokkal menőbb lett:

“Sajnos a meghívott prolitikusok elhúzták a csíkot, – de nem a bicikliúton – pedig kiváló alkalom lehetett volna sóval, kenyérrel, gyerekek sikongatásával illetve háborúellenes békeharccal megfűszerezni a champányt repi pezsgővel. Összecsíkoztuk mi” – írták a közösségi oldalukra. Egyébként szerintünk irtó szuper lett! Pacsi érte!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb