KikapcsSzegedi Arcok

Nem csak fuvarozásban, jótékonyságban is élen jár a Tempó Taxi: véradást szerveznek Szegeden

Szeged egyik ikonikus taxitársasága, a tavaly jubileumi, 40. születésnapját ünneplő Tempó Taxi számára az idei év is sűrűnek ígérkezik. Mint azt a Szeged365 lelkes olvasói már tudhatják, minden hónapban értékes nyereményekkel lepik meg a velük utazókat, de idén (sem) csak annyit tesznek a város közösségéért, hogy pillanatok alatt, kényelmesen és gyorsan szállítják el Szeged népét A-ból B-be: jótékonysági véradást szerveznek Szegeden.

Évről-évre lüktet együtt Szegeddel a város megkerülhetetlen taxitársasága, jóllehet a Tempó Taxi az utóbbi időben igyekszik visszaadni valamennyit nem csak a városnak, hanem a saját utasainak is. Ezt bizonyítja az is, hogy hónapról-hónapra értékes nyereményekkel lepik meg a velük utazókat, de a jövő heti akciójuk is erről tanúskodik, ugyanis jótékonysági véradást szerveznek Szegeden, annak dacára, hogy nem egy egészségügyi szervezetről, hanem egy szimpla taxitársaságról van szó. Ennek ellenére sikerült elintézniük – immáron másodjára – a Magyar Vöröskereszt Csongrád – Csanád vármegyei szervezetének véradó buszát, ami jövő hét csütörtökön gurul majd be a központjuk elé, ahol akár még Te is adhatsz vért! Az eseményt egyébként nem először tartják meg, tavaly hatalmasat ment, ezért úgy gondolták, idén is tesznek egy jó ügyért, így megismétlik a rendezvényt.

Amennyiben Te is segítenél másokon és vért adnál a fentebb említett eseményen: Június 13., csütörtök – Csongrádi sugárút 110., 12:00 és 16:30 között!

Mint ahogyan a Tempó Taxitól megtudtuk, a véradókat frissítőkkel és ajándékokkal várják az egész esemény alatt, a helyszínen lévő fehér-piros busz miatt pedig még eltéveszteni sem tudod a célpontot!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb