Mindenmás

A május végén történt súlyos taxis baleset szemtanúit és a vétkes sofőrt keresi a rendőrég Szegeden, segítsünk nekik!

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében. Mint kiderült, a Szegedi Rendőrkapitányság jelenleg segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat nyomozást.

Az esetről azt írják, hogy Szegeden, a József Attila sugárút és a Debreceni utca kereszteződésénél baleset történt 2024. május 25-én valamivel hajnali negyed egy előtt, amikor egy ismeretlen hatósági jelzésű autó – az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva – a kanyarodás során összeütközött egy szabályosan közlekedő taxival. Ennek következtében a sértett letért az útról, majd egy fának csapódott, az ismeretlen járművezető pedig a helyszínről elhajtott.

A SOFŐRT ÉS A SZEMTANÚKAT KERESI A RENDŐRSÉG

A Szegedi Rendőrkapitányság a személygépkocsi vezetőjének, illetve azon szemtanúk jelentkezését várja, akik bármilyen információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet) személyesen, vagy telefonon a 06-62/562-400-as hívószám 11-91-es mellékén, továbbá a 112-es központi segélyhívón is lehet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb