Mindenmás

Hamar véget ért a kocsikázás: ellopott egy autót Szentesről, leszerelte a rendszámtáblát és úgy hajtott vele egy férfi, nem kerülte el a rendőrök figyelmét

Lezárult a nyomozás azzal a férfival szemben, aki ellopott egy autót Szentesen, majd leszerelte annak rendszámtábláját és úgy hajtott vele, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

A megalapozott gyanú szerint 2024. január 26-án a feltételezett elkövető felfigyelt egy helyi ingatlan előtt parkoló, lezáratlan gépkocsira, amiben az okmányok mellett benne maradt az indítókulcs is. A helyzetet kihasználva elhajtott vele, később pedig leszerelte az első és a hátsó rendszámtáblát is. Az egyenruhások figyelmét nem kerülte el a Kunszentmártonban hatósági jelzés nélkül közlekedő járművezető, aki a személykocsit hátrahagyva próbált meg elrejtőzni.

Az együttműködő szentesi és kunszentmártoni rendőrök azonosították a 29 éves férfit, január 29-én megtalálták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Kiderült róla, hogy a kocsit el akarta adni Kunszentmártonban, és más bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható. A lopás, továbbá egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt indult eljárást a Szentesi Rendőrkapitányság munkatársai lezárták, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb