Mindenmás

Leleményes tolvaj: mobilokat pecázott ki a bezárt üzletekből egy férfi Szegeden

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé azt a férfit, aki idén áprilisban, egy szegedi hipermarket üzletsorának bezárt üzleteiből halászott ki mobiltelefonokat és pénztárgépet – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

Mint kiderült, az elkövető tíz nap leforgása alatt háromszor is megjelent esténként egy bevásárló központ üzletsorán. Drótból hajlított eszközével egy mobiltelefon-szaküzletből több készüléket lopott el, úgy, hogy azokat az üzletet lezáró rácson kiügyeskedte, majd az áruvédelmi zsinórról letépte.

PÉNZTÁRGÉPET IS KIHÚZOTT

Egy másik boltból is hasonló módszerrel a pénztárgépet húzta magához. A büntetett előéletű férfit a járási ügyészség két rendbeli lopás miatt állította bíróság elé. Két év börtönre ítélték, de az ügyészség súlyosításért jelentett be fellebbezést, így az eljárás másodfokon, a Szegedi Törvényszéken folytatódik – írja a Rádió 88.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb