Mindenmás

Váratlanul, fura okból lemondta a fellépést a Deja Vu Fesztivál ma esti sztárvendége, nem lesz helyette másik fellépő (frissítve)

Lemondta ma esti színpadra lépését a Deja Vu Fesztivál egyik sztárvendége, Haddaway. Mutatjuk, mi állhat a dolog mögött.

A fesztivál egyik, Facebookon közzétett videójában jelenti be az előadó, hogy nem jön ma Szegedre fellépni. Ez rossz hír azoknak, akik élőben szerették volna meghallgatni a sztárvendéget.

EGY STRESSZES PROMÓVIDEÓ MIATT NEM TUD MA SZÍNPADRA LÉPNI

Az előadó a videóban elmondta, hogy egy stresszes kislemezt tudhat maga mögött, emiatt érzi úgy, hogy le kell mondania a szegedi turnét. Haddaway sajnálja hogy nem lehet ma a szegedi rajongókkal, de azt ígérte, hogy nem maradnak koncert nélkül, bepótolják majd. Egyébként az előadó ma 22 órakor lépett volna a szegedi közönség elé. Egyelőre nem tudni, lesz e helyette másik fellépő.

FRISSÍTVE: NEM LESZ MÁSIK FELLÉPŐ HADDAWAY HELYETT, MERT SZINTE LEHETETLEN BÁRKIT IS LESZERVEZNI ILYEN RÖVID IDŐ ALATT

A fesztivál sajtósa kérdésünkre azt válaszolta, hogy az idő szűkössége miatt lehetetlen bárkit is leszervezni a sztárvendég helyére. Mivel szombat a fesztivál fő napja, ezért mindenképp külföldi előadót kellene Haddaway helyére meghívni, de erre semmilyen esély sincs. A magyar előadók meghívása szintén nem opció. A külföldi fellépő hiányát úgy oldják meg, hogy az előtte lévő fellépők hosszabb ideig lesznek színpadon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb