Közélet

Magyar Péter is szavazott a fővárosban, így nyilatkozott utána: “fontos választás a mostani, ma azt mondhatják a magyar emberek, hogy “eddig és ne tovább!”

Fontos választás a mostani, ma azt mondhatják a magyar emberek, hogy “eddig és ne tovább!” – mondta Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetője vasárnap újságíróknak, miután leadta szavazatát Budapest XII. kerületében. Hozzátette: új rendszerváltást szeretnének.

Magyar Péter azt mondta, olyan eredményre számít, ami “talán a Holdról nem fog látszani, de a Karmelita kolostorban bizonyosan”, az emberek erős jelzést küldenek a hatalomnak. Közölte: a vasárnapi választás tétje, hogy az emberek azt a húszéves múltat választják-e, amit Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc tönkretett, és amelyben Magyarország mára az Európai Unió második legszegényebb és legkorruptabb országa lett úgy, hogy 40 ezer milliárd forint érkezett az országba húsz év alatt, és több mint 40 ezer milliárd forinttal nőtt az államadóság.

“Lerohasztották” az egészségügyet, az oktatást, majdnem egymillió honfitásunk él Nyugat-Európában, több tízezer magyar gyerek születik Nyugaton, másfél millió embernek nincs napi szintű orvosi ellátása, 896 betöltetlen háziorvosi praxis van Magyarországon és 40 ezer ápoló hiányzik az egészségügyből” – sorolta.


“A TISZA PÁRT A BÉKE PÁRTJA”

Beszélt arról is, hogy a Tisza Párt a béke pártja, aki rájuk szavaz, az a valódi békére, az az árkok betemetésére szavaz. A Tisza Párt azért fog küzdeni – folytatta -, hogy megakadályozza a Fideszt abba a tervében, hogy visszavezesse a sorkatonaságot, hogy további magyar katonákat küldjenek – ahogy most is küldenek – polgárháborús övezetekbe. Kiemelte: a Tisza Párt mindent el fog követni a magyar emberek biztonságáért, és azért, hogy végre valódi rendszerváltás legyen Magyarországon.

Fotó: MTI/Hegedűs Róbert.

Forrás: MTI


    

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb