Mindenmás

Szombat esti Chicago: egy csapat szegedi, lejárt műszakis autókkal driftelt, banzájozott a Csillag téren (videó) (frissítve)

Ilyen is megtörténhet a napfény városában. Több olvasónk is jelezte felénk, hogy akaratlanul szem és fültanúi lehettek egy szombat esti műsornak a Csillag téren.

A környéken élők elmondása szerint lejárt műszakis autókkal, jogosítvány nélkül drifteltek, hangosan kiabáltak majd felindulásból autókat rongáltak. Egy ott lakó szerint kellene egy megoldást találni arra, hogy megfékezzék az efféle akciókat Tarjánban.

A DRIFTELÉS VÉGE AZ LETT, HOGY EGY OTT PARKOLÓ AUTÓ ÖSSZES ABLAKÜVEGÉT BETÖRTÉK

Olvasóink azt írták, hogy lejárt műszakis autókkal, jogosítvány nélkül száguldottak, közben hangosan üvöltöztek egymással. A vita odáig fajulhatott, hogy az egyikük betörte az ott ártatlanul parkoló autó összes ablaküvegét. Szerencsére nem durvulhatott tovább a helyzet, mert a rendőrök időben lebuktatták őket.

A KÖRNYÉKEN LAKÓK SZERINT LENNE MEGOLDÁS AZ EFFÉLE AKCIÓK MEGAKADÁLYOZÁSÁRA

Azt írják, az ottani dohánybolt a gyülekezőhely, a gócpont. Szerintük megoldásként már nyolckor bezárhatna az üzlet és így véget lehetne vetni a banzájozásnak. Ehhez, mint írják, sokkal nagyobb rendőri jelenlétre is szükség lenne.

FRISSÍTVE: KÉRDEZTÜK A RENDŐRSÉGET, VÁLASSZAL NEM TUDTAK SZOLGÁLNI

Megkeresésünkre azt válaszolták, hogy egyelőre nem tudnak választ adni szerkesztőségünknek, arra kértek minket hogy legyünk türelemmel.

Fotók és videó: Olvasónk küldték nekünk, köszönjük!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb