Szegedi ArcokVideo365

Gigantikus szállítmány futott be a Makkosházi körúti virágbirodalomba: ütős akcióval indítja a hetet Mesi Virágoskertje, négyet fizetsz, ötöt vihetsz

Deák Mesi. Mond valamit a név? Naná, hogy mond. A korábban a Mars téri piacon virágokat áruló lány már egy jó ideje a Makkosházi körútra tette át a székhelyét, ahol megnyitotta saját virágüzletét, ami azóta is töretlenül fut, a szegedi virágimádók legnagyobb örömére. Most egy pazar akcióval is meglepi a vendégeit, ugyanis egy hatalmas szállítmány futott be hozzájuk hétfő reggel.

Nagy dobással indul a hét Mesi Virágoskertjében, hétfőn reggel a szemünk láttára futott be hozzájuk egy óriási szállítmány, gyönyörűséges virágok formájában, amit mi sem hagyhattunk ki: élőben jelentkeztünk be a Makkosházi körúton található virágbirodalom elől. Mint ahogyan Mesitől, a Virágoskert alfájától és omegájától megtudtuk, egy ütős akcióval párosítja a dolgot:

A bejárathoz kihelyezett virágokból kedvedre válogathatsz náluk, vagy akár rendelhetsz is tőlük postai úton, négy darabot, ők pedig az ötödik növényt ajándékba adják Neked!

Nem kell, hogy különböző fajtájúak legyenek, tényleg azt választod, amelyik éppen szimpatikus, akár öt ugyanolyat is vihetsz, ráadásul a négy virágért összesen mindössze 8000 Ft-ot kell fizetned. Tudván, hogy például egy – a szállítmány részét képező – orchidea ára átlagosan 5000 Ft körül mozog, talán nem kell különösebben magyaráznunk, hogy mennyire éri meg a dolog: egyszerű a matek, ha például a fentebb említett virágra fáj a fogad és abból vinnél el 4+1 darabot, akkor ezt most 25.000 Ft helyett mindössze 8000 Ft-ért vásárolhatod meg. Maradt még kérdésed? Mindent megválaszol a virágbirodalom királynője, Deák Mesi és Kisházi Sándor kollégánk az alábbi Szeged365 videóban:

Mesi Virákosketrjét pedig (ha egészen véletlenül nem tudnád) itt találod:

  • Mesi Virágoskertje
  • Szeged, Makkosházi körút 11.
  • Telefon: +36 (30) 149 3225
  • Nyitva: 08:00-18:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb