Gasztro

Van jobb dolog, mint az ingyen sör? Csak négy darab pizzát kell rendelned a Trója Ételbárból, ők pedig 1 liter sörrel ajándékoznak meg a foci EB ideje alatt

Foci plusz sör, sör plusz foci… nehéz lenne jobb kombinációt találni, főleg ha szurkolásról van szó. A Kölcsey utcában és az ÁRKÁD Szeged felső emeletén található Trója Ételbárnál idén biztosan nem lesz egyik a másik nélkül, ugyanis egy extra szurkolói szuperpakkal kedveskednek az idei foci EB ideje alatt.

Elérkezett az idő, ma este hivatalosan is megkezdődik az idei labdarúgó Európa-Bajnokság. Szombaton már a magyar válogatott számára is startol a kontinensviadal, a Trója Ételbárnál pedig arra gondoltak, hogy egy külön erre az alkalomra létrehozott kedvezménnyel rukkolnak elő, egy szurkolói szuperpakk formájában. Noha a Trója a mediterrán finomságairól (is) híres, egyértelmű, hogy egy ilyen időszakban a szegediek által is imádott pizzájuk lesz a kedvezmény főszereplője, amiből közel 60 féléjük van.

Amennyiben legalább 4 darab 32 cm-es pizzát rendelsz tőlük a foci EB ideje alatt, ők nemes egyszerűséggel hozzácsapnak még 1 liter sört, természetesen ajándékba, két darab 0,5 literes Soproni formájában!

Az ajánlat csak és kizárólag házhozszállítás esetében érvényes, amennyiben direktben tőlük rendelsz, ezen a telefonszámon: +3630 627 9056!

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056
  • Rendelés, online, ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb