Mindenmás

Az ajtó és az ablak már smafu? Szó szerint a falon keresztül törtek be egy csongrádi kisboltba

A csongrádi rendőrök elfogták azt a férfit, aki társával falat bontva jutott be egy kisboltba. Mint a rendőrségtől megtudtuk, a két delikvens pénzt és különböző termékeket vitt el a boltból.

A rendőrségre május 31-én érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlenek behatoltak egy csongrádi kisboltba, és onnan több mint 260 ezer forint értékben vittek el élelmiszert, háztartási termékeket és alkoholt, valamint 62 ezer forintot.

SZÓ SZERINT A FALON TÖRTEK BE

Az elkövetők nem az ajtón vagy egy ablakon, hanem szó szerint a falon keresztül törtek be az épületbe. A nyomozás során egy férfi került a detektívek látókörébe, aki később a kihallgatásán be is ismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy egyik barátja segítségével jutott be a boltba, és a zsákmányt is közösen vitték el. A szentesi férfinak és csongrádi barátjának lopás bűntette miatt kell felelnie.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb