Mindenmás

Fárasztó a takarítás? Válaszd a Nextend Cleaning Kft.-t Szegeden! Mutatjuk miért bízunk bennük mi is!

Otthonod tisztasága nem lehet kompromisszum! A Nextend Cleaning Kft. Szegeden garantáltan professzionális és megbízható szolgáltatást nyújt magánházak takarításában. Tudd meg, hogyan könnyíthetik meg életedet, és miért bízhatsz bennük teljes mértékben!

A rohanó hétköznapokban mindenkinek gondot okoz a takarítás. Legyen szó egy fárasztó munkanapról vagy egy hosszú hétről, az otthon tisztasága sokszor háttérbe szorul. A Nextend Cleaning Kft. pontosan erre kínál megoldást: professzionális magánház takarítás Szegeden, amely megszabadít a házimunka terhétől, és visszaadja a szabadidődet. A szolgáltatás első lépése mindig a helyszíni bejárás, amely során felmérik az igényeket és megadják az ajánlatot. Amint elfogadod az ajánlatot, a profi csapat már szervezi is, hogy mikor tudják neked szakszerűen és alaposan elvégezni a takarítást.

A Nextend Cleaning Kft. munkatársai nem csupán a takarításban jártasak, hanem a diszkréció, korrektség és megbízhatóság is alapvető értékeik közé tartozik. Egy ilyen bizalmi munka esetében különösen fontos, hogy kit engedünk be otthonunkba, és a Nextend Cleaning Kft. garantáltan megfelel minden elvárásnak. A takarítás végén a megrendelővel közösen ellenőrzik az elvégzett munkát, hogy minden pontosan úgy legyen, ahogyan azt megbeszéltétek. Ez a hozzáállás biztosítja, hogy az ügyfelek teljes mértékben elégedettek legyenek.

Nemrégiben egy különleges interjút készítettünk a Nextend Cleaning Kft. tulajdonosával, Kenderessy Szabó Gáborral. Az interjú során Gábor a saját kertjében fogadott minket, ahol mesélt arról, hogyan indult el a takarítás világában és miként építette fel a céget. A beszélgetés során megismerhettük azt az elhivatottságot és szenvedélyt, amely a Nextend Cleaning Kft. sikerének alapja: 

A tiszta otthon mindenki számára fontos, de sokan nem is gondolnák, hogy a rendszeres takarítás mennyi előnnyel jár. Az alapos takarítás nem csak a por és a kosz eltávolításáról szól, hanem a levegőminőség javításáról is. Egy tiszta otthonban kevesebb az allergén és a baktérium, ami különösen fontos az egészség megőrzése szempontjából. Ezen kívül a rendszeres takarítás meghosszabbítja a bútorok és a berendezési tárgyak élettartamát, így hosszú távon pénzt takaríthatsz meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb