Mindenmás

Szörnyű részletek derültek ki a hétfői M5-ösön történt balesetről, sajnos nem tudták megmenteni a motoros életét, aki belecsapódott egy álló autóba

Hétfőn délután fél 4 előtt egy személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 113-as kilométerszelvénynél, Kiskunfélegyháza közelében – írtuk meg a baleset után nem sokkal, azonban ma kiderült, hogy sajnos a motoros életét már nem tudták megmenti.

ÁLLÓ SZEMÉLYAUTÓNAK CSAPÓDOTT, EGY MÁSIK KOCSI PEDIG ÁTMENT RAJTA

A Tények információja szerint sajnos meghalt a motoros, miután egy álló személyautónak csapódott az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában. Mint kiemelték, a motoros Szeged felé haladt, amikor egy román kamiont jobbról akart megelőzni a leállósávban, és közben nekicsapódott a műszaki hiba miatt álló személyautónak, majd a motoros férfi a belső sávba sodródott. Információk szerint ott egy másik kocsi áthajtott rajta, aminek vezetője nem állt meg a gázolás után – számolt be a tragédiáról a Tények tudósítója. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de végül mentőautóval szállították a kecskeméti kórházba, ahol a középkorú budapesti férfi belehalt sérüléseibe.

Vigyázzatok magatokra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb