Mindenmás

Gubancos nap: nincs internet Újszeged egy részén, mert a vezetékre dőlt egy fa, a Bajai út mentén pedig megadta magát egy hirdetőtábla

Kedden Szegeden, Csongrádon, Makón és Hódmezővásárhelyen is a kidőlt fák és a leszakadt ágak akadályozták a forgalmat, összesen öt lakossági bejelentés érkezett – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. Mint kiderült, ma is akadt azért munka, hiszen Újszegeden a Fő fasoron a Szegedi Gregor József Általános Iskolánál a vezetékekre hajolt egy fa. Jelenleg nincs internet a környéken, a tűzoltók most is dolgoznak a helyszínen.

Az Újszeged, az én otthonom nevű csoportban azt írják, hogy a tűzoltók mellett az MVM is kint van, de maximum estére lesz internet a környéken. Gábor olvasónktól egy másik helyszínről, a Bajai útról kaptunk fotót ezzel egyidőben, itt egy nagy méretű hirdetőtábla adta meg magát, és dőlt el. Azt egyelőre nem tudni, hogy a szél munkálkodott-e ennyire, viszont ez így elég balesetveszélyes.

Mindezek mellett arról is tájékoztatták szerkesztőségünket olvasóink, hogy szintén a Bajai úton, a Fonógyári út magasságában munkálatok zajlanak jelenleg. Egy sávot elfoglalnak a munkagépek, ezért alakul a torlódás a helyszínen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb