Sport

Miközben a magyar válogatottnak szurkolunk a Szeged-Csanád GA sem tétlenkedik: két edzőmeccset is játszanak a héten

Két edzőmeccs is vár a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatára a héten: csütörtökön 17 órakor a Martfűi LSE együttesét látják vendégül a Szent Gellért Fórum gyakorlópályáján, majd szombaton 10 órakor a Hódmezővásárhelyi FC-vel mérik össze tudásukat, ismertette a klub a rájuk váró mérkőzéseket.

Mint írták, csütörtökön 17 órakor a Martfűi LSE együttesét látják vendégül a Szent Gellért Fórum gyakorlópályáján. A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei gárda az előző idényben az NB III. Dél-Keleti csoportjának tizedik helyén végzett. Szombaton 10 órakor pedig a Hódmezővásárhelyi FC-vel mérik össze tudásukat hazai környezetben. Hozzátették, a HFC bronzéremmel zárta az NB III. Dél-Keleti csoportját az elmúlt szezonban.

PRÓBAJÁTÉKOSOK ÉS A TARTALÉKCSAPAT FIATALJAI IS LEHETŐSÉGET KAPNAK A BIZONYÍTÁSRA

„Tudatosan építettük fel az edzőmérkőzések programját. Alacsonyabb osztályú ellenfelekkel kezdünk, mert még nem alakult ki a végleges keretünk: próbajátékosok, illetve a tartalékcsapatunkból velünk edző fiatalok is lehetőséget kapnak a bizonyításra. Izgalmas része ez a felkészülésnek, hiszen mérkőzéseken lehet a legjobban felmérni, hogy taktikailag és erőnlétileg hol tartunk” – nyilatkozta Germán Tamás, a Szeged-Csanád GA csapatmenedzsere.

KÖZBEN A FOCI EB-N MÉG MINDIG A MAGYAR VÁLOGATOTT TOVÁBBJUTÁSÁÉRT IZGULHATUNK

A magyar válogatott jól járt hétfő este, amikor a B csoport zárófordulójában a horvátok az utolsó pillanatokban kiengedték a kezükből a győzelmet az olaszok ellen. Az UEFA honlapja ekkor 92 százalékra adta Magyarország továbbjutását. A C csoportban azonban elmaradt Anglia győzelme, a szlovénok történelmük során először továbbmentek. A magyar esélyek még így is magasak, de előbb 87 százalékra csökkentek, majd egy újabb számítás szerint már csak 60 százalékon állnak, vagyis előfordulhat olyan kimenetel, hogy Marco Rossi csapata nem folytathatja.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb