Szegedi Arcok

Pénzügyi karrier, Szegeden? Létezik! Megbecsült pozícióba keres kollégát a STRAVACO

Közlekedésépítési, vízépítési és környezetvédelmi beruházások, több, mint 32 év tapasztalattal – ez a STRAVACO, a régió meghatározó mélyépítő vállalata, akiknek vadonatúj weboldalán egy nem gyenge állásajánlatot szúrtunk ki a napokban: mérlegképes főkönyvelőt keresnek. Felkaptuk rá a fejünket, mivel ilyen pozíciót ritkán szoktak “élesben” meghirdetni. Ha Szegeden szeretnél komoly karriert építeni, hozzá pedig tisztességes fizetésre vágysz, a cikkünkben szereplő munkakör bizony Rád vár.

A szegedi székhelyű cégcsoport 1992 óta van jelen az építőiparban Magyarországon, azóta rengeteg nagy szabású projektet bonyolítottak le, jelenleg épp az alsónémediben épülő HelloParks! – on dolgoznak, de az újszegedi Fő fasort is ők varázsolták újjá. A Stravaco nagyságát jól jelzi, hogy a fizikai dolgozóik mellett egy teljes irodaház méretű menedzsmentet foglalkoztatnak, ahová most egy mérlegképes főkönyvelő kerestetik.

A hirdetést meglátva felhívtuk Vaszi Krisztián ügyvezetőt, aki az alábbi kritériumokat sorolta fel a jelölt kapcsán:

  • Mérlegképes könyvelői végzettség,
  • Együttműködésre és csapatmunkára való készség,
  • Excel, Word emelt szintű ismerete,
  • Precíz, pontos, rendezett munkavégzés, átlátható igényes munka,
  • RLB-60 szoftver ismerete.

Mint nyilatkozta, a magas fizetés mellé stabil munkahelyet, összetartó csapatot és kiemelkedő juttatási csomagot biztosítanak a leendő kollégájuknak, akinek többek között a Stravaco csoportba tartozó gazdasági társaságok teljeskörű könyvelése, a könyvelési bizonylatok, szerződések rendszerezése, az adózási és számviteli jogszabályok nyomon követése és az éves tervezésben közreműködés lesz a feladata.

A pozíció összes részletét megtalálod IDE kattintva, jelentkezni pedig a [email protected] e-mail címen tudsz fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb