Szegedi ArcokVideo365

Viszlát kellemetlen szagok, helló üdítő frissesség! Így varázsol jó illatokat a szegedi Higiénia Trade oda, ahová a király is gyalog jár

Kellemetlen szagok a toalettben? Már a múlté! Nem kell, hogy a mosdó vállalkozásod mumusa legyen. A szegedi Higiénia Trade szakavatott csapata ugyanis olyan kellemesen illatozó szagmegkötőt ajánl most Nektek, melyből mindössze egy-két fújás elegendő ahhoz, hogy illemhelyiséged valóban olyan jó illatú legyen, hogy még a címünkben emlegetett király is örömmel felkeressse.

Mint a Higiénia Trade Hungary Kft. alapító tulajdonosától, Dencs Károlytól és értékesítési vezetőjétől, Dencs Pétertől megtudtuk, a Kati Fresh professzionális illatosító hosszan tartó gyümölcsös illatot kölcsönöz céged illemhelyiségeinek. Olyannyira sikerrel veszi fel a harcot a kellemetlen szagok ellen, hogy elég csupán egy-két fújás, s mosdód akár 24 órán keresztül illatozni fog minden betérő örömére. Így lesz igazán a toalett egy békés, nyugodt hely, ahol bárki otthonosan érezheti magát.

Ha Te is szeretnéd a kellemetlen szagok helyett mosdóhelyiségeidbe bevinni az üdítő frissességet, keresd bátran a Higiénia Trade csapatát az alábbi elérhetőségeken:

Higiénia Trade Hungary Kft.

Szeged, Kereskedő köz. 4.,

Telefonszám: 20/360-4007

Email cím: [email protected]

Weboldal: higieniatrade.hu

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb