Mindenmás

Csőtörés volt Rókuson, befutott a Szegedi Vízmű válasza! Ki kellett zárni a rendszerből a hibás vezetékszakaszt, addig volt csak vízhiány a környéken

Csőtörés történt szerda este a Rókusi körút 21. szám mögötti erdős területen – írtuk meg a történtek után nem sokkal, miután Adri olvasónk tájékoztatta szerkesztőségünket, majd most befutott a Szegedi Vízmű válasza is.

A Szegedi Vízmű azt írta szerkesztőségünknek, hogy “tegnap este 20:50-kor észlelték a vízmű kollégái a hibát, és az Ilona utca melletti ligetes területen tapasztaltak nagyobb vízelfolyást. A vízmű szakembereinek a hibás vezetékszakaszt 21:40-re sikerült kizárni a rendszerből. A köztes időszakban vízhiány volt, de a kizárást követően a vízszolgáltatás helyreállt” – írták.

ELHÁRÍTJÁK A HIBÁT

Azt is hozzátették, hogy a meghibásodott szakaszon nincs fogyasztó. “Ma a hibajavítás előkészületei történnek (a hibás vezetékszakaszhoz való hozzáféréshez szükséges a területen néhány fa áttelepítése, illetve a sárnak fel kell száradni). A hibaelhárítás jelentősebb idejű vízkorlátozással nem fog járni” – hangsúlyozták.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb