Mindenmás

Itt a turista szezon, meghosszabbított nyitvatartással fogadja az utasokat az ásotthalmi határátkelőhely

A turisztikai időszakban megnövekvő utasforgalom miatt hétvégente meghosszabbított nyitvatartással működik az ásotthalmi határátkelőhely – közölte csütörtökön a rendőrség.

Mint írták, az átkelő július 1. és szeptember 1. között pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között fogadja az utasokat. A határátkelő a hét többi napjain a korábbi működési rend szerint, 7 óra és 19 óra között üzemel.

TÖBB HATÁRÁTKELŐHELY 24 ÓRÁBAN MŰKÖDIK

Csongrád-Csanád vármegyében a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhely is egész nap, a röszkei közúti határátkelőhely 5-től 23 óráig, míg a kübekházi és a tiszaszigeti közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.

A NYITVATARTÁSRÓL ÉS A VÁRHATÓ VÁRAKOZÁSI IDŐRŐL AZ ALÁBBI HELYEKEN INFORMÁLÓDHATSZ

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb