Mindenmás

Baj van: kigyulladt egy busz az M5-ösön, a Szeged felé vezető oldalon, teljesen leállították a forgalmat (frissítve)

Pénteken nem sokkal 13 óra után kigyulladt egy busz az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Örkény térségében – közölte az Útinform. A katasztrófavédelem azt írja, hogy a dabasi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltják a lángokat. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az Útinform szerint a forgalmi akadályt az 5-ös főúton lehet elkerülni az Örkény/Albertirsa és a Lajosmizse csomópontok között. Már torlódik a forgalom.

FRISSÍTVE: EGY SÁVON MEGINDULT A FORGALOM

Az Útinform nemrég azt közölte, hogy az 55-ös km-nél Szeged felé egy sávon megindult a forgalom. Vince Vinyó Gábortól fotókat is kaptunk. Köszönjük szépen!

FRISSÍTVE 2.0: OLVASÓI BESZÁMOLÓT KAPTUNK

Roland olvasónktól azt az információt kaptuk, hogy “13:35-kor a tűzoltóság sikeresen eloltotta a tűzet, kevesebb mint 10 perc alatt! Hatalmas tisztelet és pacsi nekik innen is! 14:20-kor engedték is már a sort, viszont Lajosmizsénél terelés és útzár lépett érvénybe” – írta nekünk olvasónk, akitől egy videót is kaptunk. Köszönjük a sok-sok információt!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb