Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Pletykák: spanyol győzelem, német-angol döntő, vagy Georgia a legjobb négyben? Megkérdeztük a szegedieket, szerintük kik lesznek az EB győztesei

Javában zakatol a foci Eb, ahol ugyan számunkra sajnos eldőlt a végkimenetel, a többi csapat előtt viszont még nyitott a kérdés, kik lesznek majd az Eb győztesei, egyáltalán kik játszhatnak majd döntőt. Legújabb Szegedi Pletykák rovatunkban erről faggattuk most a szegedi focirajongókat, mire tippelnek, szerintük kinek lenne esélye megnyerni az Eb-t, de szóba került az is, mi a véleményük a magyar válogatott játékáról.

Igaz, a magyar válogatottnak már nem szurkolhatunk, azért tartogat még meglepetéseket és izgalmakat bőven ez az EB. Abban a kérdésben, hogy kik játszhatnak döntőt, s végül kiknek a nyakába kerül az aranyérem, színes skálán mozgott a megkérdezettek válasza: tippeltek német-osztrák döntőt, vagy éppen német -angol nagy összecsapást a fináléban. Ami a győzelmet illeti, Spanyolországra tippeltek válaszadóink, mint mondták, az ő győzelmükre látnak legnagyobb esélyt, de olyan válasz is érkezett, miszerint Georgia okoz még meglepetéseket, s ott lesz a legjobb négyben.

Nézd meg videónkat, melyből az is kiderül, mit gondolnak a szegediek a magyar válogatott szerepléséről, kiesésünkről:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb