Mindenmás

Beindult a buli a határátkelőhelyeken: van ahol 150 percet kell várakozni ma

Szombatra ismét tumultus alakult ki a szerb-magyar határon. A Borderwatcher alkalmazás felhasználóinak jelentése szerint a Magyarország felől Szerbiába tartó autósok a horgosi közúti átkelőn 150-160 percet várakoznak.

Az autópályán a Röszke felől érkezőknek nagyjából egy órát kell várniuk, hogy Szerbiába jussanak. Tompán fél és egy óra közötti várakozásról számoltak be azok, akik dél felé utaznak. A többi határátkelőn, Magyarországról Szerbia irányába – egyelőre – nincs számottevő várakozás, így érdemes az említett határátkelők helyett másikat választani.

Ellenkező irányba, vagyis Magyarország felé csak Királyhalomnál kell hosszabb ideig sorban állni, ahol nagyjából egy óra a várakozás.

Azt tanácsoljuk olvasóinknak, hogy utazás előtt ellenőrizzék a Borderwatcher alkalmazást, de behűtött ivóvizet, folyadékot mindenképpen vigyenek magukkal- írja a vajdasági Szabad Magyar Szó.

Nemrég számoltunk be arról, hogy meghosszabbított nyitvatartással fogadja az utasokat az ásotthalmi határátkelőhely:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb