Szegedi Arcok

Hősies szegedi apa: Murati Balázs több száz kilométert gyalogolt Anastasia megsegítésére! Még most Te is segíthetsz!

Egy szegedi apa, Murati Balázs, több száz kilométeres gyaloglással hívta fel a figyelmet és gyűjtött pénzt Anastasia számára, aki az anyaméhben kapott stroke-ot. Az akció nemcsak helyi támogatást és közösségi figyelmet, hanem országos elismerést is kiváltott.

Murati Balázs szegedi lakos több száz kilométert tett meg gyalogosan, hogy segítsen egy különleges kislányon, Anastasián, aki az anyaméhben kapott stroke-ot. Anastasia fejlődése érdekében speciális kezelésekre van szükség, amelyeket Balázs jótékonysági gyaloglással kívánt támogatni. Balázs akciója hatalmas visszhangot keltett Szegeden és azon túl is, hiszen példamutató kitartása és önzetlensége inspirálta a közösséget.

Balázs útja nemcsak a kislány számára hozott jelentős támogatást, hanem felhívta a figyelmet a stroke megelőzésére és kezelésére is. Szeged365 Family, a virtuális családunk, büszkén követhette nyomon Balázs lépteit, és sokan csatlakoztak az ügy támogatásához. Az akció során több helyi vállalkozás és magánszemély is felajánlott adományokat, amelyek segítik Anastasia további fejlődését. Balázs már korábban elindította a Balázstúra közösségi oldalát, nem titkolt szándéka pedig az volt, hogy felhívja a figyelmet az egészségre, mozgásra. “Ha mindenki csak pár kilométert gyalogol az egészségéért naponta, már megérte” – nyilatkozta még akkor Balázs. Azóta sokan csatlakoztak hozzá, sőt folyamatosan egy-egy jótékonysági mozgalomra is felhívja a figyelmet a Balázstúra oldalon keresztül.

Anastasia állapota folyamatosan javul a speciális kezeléseknek köszönhetően, de az út még hosszú. A szegedi közösség és a Szeged365 Family együttérzése és támogatása rendkívül fontos a család számára. Murati Balázs története pedig emlékeztet minket arra, hogy milyen hatalmas erő rejlik a közösségi összefogásban és az emberi kitartásban.

Anastasia története és Murati Balázs hősiessége nemcsak a szegedieket, hanem az egész országot megérintette. Észak – Magyarországról két fantasztikus bort hozott Balázs, amit az adományozóknak ajánlott fel. Jövő héten szerdán kiderül ki kapja a két igen értékes egyedi bort. De, mint Balázs elmondta, a legfontosabb, hogy aki teheti segítsen a Szent Vincent Alapítványon keresztül:

Szent Vincent Alapítvány adatai:

  • Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány
  • Adószám: 19312615-2-06
  • Számlaszám: 50468328-10004586
  • Nemzetközi számlaszám: HU195046832810004586
  • Székhely: 6726 Szeged, Cserőke utca 4.

Anastasia állapota folyamatos javulást mutat, köszönhetően a speciális kezeléseknek és a közösség támogatásának. A szegedi közösség együttérzése és támogatása példaértékű, és Murati Balázs története újabb bizonyítéka annak, hogy milyen hatalmas erő rejlik a közösségi összefogásban és az emberi kitartásban. Az orvosi kezelések és a terápiák révén Anastasia számára egyre nagyobb esély nyílik a teljes életre.

Legutóbb itt írtunk erről a különleges jótékonysági gyaloglásról, amely cikkben benne van az a pillanat is, amikor Muráti Balázs megérkezik Magyarország legnagyobb borfesztiváljára a Széchenyi térre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb