Szegedi ArcokVideo365

A végtelenségig elegendő habdoboz? Sima ügy, tankolj fel a szegedi Higiénia Trade-nél kedvezményesen, most mindössze nettó 30 forintért

Csúcskategóriás tisztítószerek? Takarítóeszközök? Vegyiáruk? Minden, ami higiénia és tisztaság? Itt csak és kizárólag a szegedi Higiénia Trade-ről lehet szó. Az ízig-vérig szegedi vállalkozás Kereskedő közben található telephelyén jártunk nemrég, Ahol Dencs Péterrel és Dencs Károllyal beszélgettünk, de meglepetésünkre ezúttal nem tisztítószerekről.

A törzsgyökeres szegedi vállalkozás telephelyén ezúttal valóban nem tisztítószerekről volt szó, ez tényleg meglepett bennünket. Azon viszont, hogy ismét egy igazán ütős kedvezménnyel készülnek, már kevésbé csodálkoztunk. A Higiénia Trade egészen óriási és átfogó termékportfólióval rendelkezik, rengeteg szegedi vállalkozás tisztán tartásával foglalkoznak, de nem ez az egyetlen terület, amelyben kiemelkedő munkát végeznek. Több szegedi vendéglátó egység csomagolóeszközeiről is ők gondoskodnak, a jól ismert habdobozok pedig egyik étteremből sem hiányozhatnak. Többek között a Madách utcában található partnerüknek is ők szállítják az említett termékeket, korábban el is ugrottunk a Falusi Tekercs Étterembe, ezt a videót ITT tudod megtekinteni.

HABDOBOZ, MINDÖSSZE 30 FORINTÉRT? LÉTEZIK, EGY HÓNAPON ÁT, A HIGIÉNIA TRADE-NÉL!

Mint Dencs Károlytól és Dencs Pétertől megtudtuk, egy nagyszerű akcióval készülnek a Higiénia Trade-nél, ugyanis

egészen július 31-ig, mindössze nettó 30 Ft/darab áron vásárolhatod meg a HP4/1, vagyis az egy részes habdobozokat a Higiénia Trade-nél!

Ha a te vállalkozásodnak sem elég soha a habdobozból, akkor rendelj most, kedvezményesen, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Higiénia Trade Hungary Kft.

Szeged, Kereskedő köz. 4.,

Telefonszám: 20/360-4007

Email cím: [email protected]

Weboldal: higieniatrade.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb