Mindenmás

Napi pakk: ma van Semmelweis napja, marad a nyárias időjárás, mutatjuk mit tartogat a hétfő

Elindult egy újabb nyári hónap. Ma elfogadottan nem kell dolgozniuk az egészségügyi alkalmazottaknak, ugyanis Semmelweis napja van ma. Ma teszteljük élesben a Napfény Műterem menüjét is, megyünk és délben megkóstoljuk valamelyik Déli Ajánlatukat. Ma is meleg lesz a városban, de érkezhet némi enyhülés az időjárásban. Főzd le a kávéd és olvasd el napi pakkunkat, mutatjuk miről szól a mai nap!

ANNA ÉS ANNAMÁRIA NÉVNAPJA

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Anna, Áron és Annabella Szeged365 olvasónknak!

SEMMELWEIS NAP

  • 206 éve ma van Semmelweis nap – A magyar egészségügy napja.
  • 164 éve halt meg Charles Goodyear, a vulkanizált gumi feltalálója.
  • 206 éve ma született Semmelweis Ignác Fülöp orvos, az “anyák megmentője”.

Képzeljétek el, nekünk már a múlt héten jelezték, hogy mától a Napfény Műterem új Déli Ajánlattal vár minden hétköznap 11:30 és 16:00 között! Természetesen nem bírtunk magunkkal, és azonnal leszerveztük, hogy mi meg is tudjuk kóstolni, legalább az egyik gasztro finomságot. Elviteles előrendelést 10:00 órától tudsz leadni: +36 30 952 6500 Itt pedig a videó, ha még nem láttad:

MARAD A NYÁRIAS IDŐ

Reggelre már felszakadozhat a felhőzet és napsütésre ébredünk. A délelőtt folyamán szikrázó napsütésben lesz részünk, csapadék nem valószínű. Késő délelőtt felhők jelenhetnek meg az égen, de esőt nem hoznak. Mint minden nap, ma is magas lesz az UV sugárzás. Frissítő záporra csak a késő esti órákba számíthatunk. Napközben 31 fok lesz.

MUNKASZÜNETI NAP VAN MA EGYES DOLGOZÓKNAK SZEGEDEN

Semmelweis-nap, azaz a magyar egészségügy napja lesz 2024. július 1-én, ezért az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központban ezen a napon munkaszüneti napi munkarend szerint dolgoznak – tájékoztatta szerkesztőségünket az SZTE.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb