Közélet

Varga Judit új karrierbe kezd: asztaloscéget alapított párjával

Úgy tűnik, Varga Judit volt igazságügyi miniszter valóban szakmát vált, és megvalósítja gyermekkori álmát. Még márciusban, a Frizbi TV-ben beszélt arról, hogy a politikai pályafutása után beiratkozott egy asztalos képzésre, most pedig asztaloscéget alapított, írta meg az Index.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter és kedvese, Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke Picidae Famíves Kft. néven asztaloscéget alapított. A vállalatot június 21-én jegyezték be – vette észre a Telex. A lap azt írta, hogy a cég 5 millió forintos jegyzett tőkével indult, és főtevékenységének az „egyéb bútor gyártását” jelölték meg. A dokumentumok szerint a vállalat ügyvezetője Varga Judit, székhelyként pedig Windisch László címét adták meg. 

VARGA JUDIT EGY KORÁBBI INTERJÚBAN MÁR BESZÉLT ARRÓL, HOGY ASZTALOS LESZ

Varga Judit márciusban adott interjút a Frizbi TV-ben, ahol részletesen beszélt a Magyar Péterrel való házasságáról, de a volt igazságügyi miniszter a beszélgetés egy pontján azt is elárulta, hogy a politikai pályafutása után beiratkozott egy asztalos képzésre. Ezzel egy gyermekkori álmát teljesítheti be. 

PÁRJA MÁR MEGSZEREZTE KORÁBBAN ASZTALOS KÉPESÍTÉSÉT

Mint akkor megjegyezte, a képzése csaknem egy évig tart. Varga Judit szeretné komolyan venni az oktatást, és bízik benne, hogy végül egy középfokú szakmai képesítést is kaphat. Varga Juditnak akár segítsége is lehet az új szakma kitanulásában, ugyanis új párja, Windisch László is szerzett egy asztalos szakképesítést. Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke 2020-ban kapta meg a bizonyítványát – írták az ÁSZ honlapján.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb