Szegedi Arcok

Megnyitott a Szent Vincent KIDS Budapesten: rehabilitáció 3-100 éves korig!

A Szent Vincent KIDS Rehabilitációs és Képességfejlesztő Központ újabb nagy lépést tett: Budapesten megnyitotta kapuit, így Détári Vilmos csapata már 3-100 éves korig segítheti az embereket egyénre szabott terápiákkal. A megnyitón részt vett Győrfi Pál és Kovács Kristóf (TIENS) is.

A Szent Vincent KIDS Rehabilitációs és Képességfejlesztő Központ nagy örömmel jelenti be, hogy új központot nyitott Budapesten! Ez az új létesítmény lehetővé teszi, hogy Détári Vilmos csapata immár a fővárosban is elérhetővé tegye a 3-100 éves korosztály számára kidolgozott, egyénre szabott terápiáikat. A megnyitó ünnepségen olyan neves vendégek is részt vettek, mint Győrfi Pál és Kovács Kristóf (TIENS), akik mindannyian támogatják a Szent Vincent KIDS nemes célkitűzéseit.

A Szent Vincent csoport most már három központtal büszkélkedhet, és így képes a legszélesebb korosztály számára komplex, egyénre szabott terápiás lehetőségeket biztosítani. A budapesti helyszín újabb mérföldkövet jelent a csapat számára, és nagy örömmel várják az új pácienseket. A széles körű szolgáltatásoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terápiát, legyen szó bármilyen életkorú páciensről.

A Szent Vincent KIDS számos problémában nyújt segítséget, mint például mozgásszervi és neurológiai betegségek, autizmus, spektrum zavar, tanulási nehézségek és különböző fejlődési rendellenességek. Az intézmény szakértői csapata a legmodernebb terápiás módszereket alkalmazza, hogy a legjobb eredményeket érhessék el a pácienseik számára. Mindez azt jelenti, hogy bármilyen kihívással is küzd valaki, a Szent Vincent KIDS-ben megfelelő támogatást és kezelést talál.

Ami igazán különlegessé teszi a Szent Vincent KIDS-et, az a holisztikus megközelítésük és a személyre szabott figyelem, amelyet minden egyes páciens kap. A terápia során figyelembe veszik az egyén teljes élettörténetét, szükségleteit és céljait, így biztosítva a legjobb lehetőségeket a fejlődésre és gyógyulásra. A központok barátságos és támogató környezetet kínálnak, ahol a családok is aktívan részt vehetnek a rehabilitációs folyamatban.

Győrfi Pál szerint a Szent Vincent KIDS egyedülálló a rehabilitáció terén, ami különösen fontos, hiszen az intézmény komplex és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt minden korosztály számára. Erről korábban részletesen írtunk is, itt elérhető a cikk: 

Büszkék vagyunk arra, hogy a szegedi központ sikere után folyamatosan terjeszkedik Détári Vilmos és csapata, hiszen ez lehetőséget ad arra, hogy még több ember számára elérhetővé tegyék a magas színvonalú rehabilitációs szolgáltatásokat. A szegedi komplexum után, már Budapesten is mindenkit szeretettel várnak, hogy a legjobb kezelést és támogatást nyújthassák a rászorulóknak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb