Sport

Először adott interjút súlyos sérülése után Varga Barnabás: hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnia

Először adott interjút a magyar válogatott csatára, Varga Barnabás azóta, hogy súlyos fejsérülést szenvedett a csapat skótok elleni csoportkörös Eb-meccsén. A játékos a FradiMédiának azt mondta, most már jobban van, és arról is beszélt, hogy Mbappéhoz hasonlóan ő is maszkot fog viselni – írta meg a Telex a FradiMédia interjúja alapján.

HAMAROSAN KISZEDIK A VARRATOKAT, MASZKOT KELL MAJD CSINÁLTATNIA

Varga Barnabás jelenleg szülőfalujában, Szentpéterfán gyógyul, itt látogatta meg a klubcsapatának stábja. A játékos elmondta, hogy már kisebb a duzzanat az arcán, hamarosan a varratokat is kiszedik és maszkot kell majd csináltatnia, úgyhogy jó úton halad. Az érte szorítóknak megköszönte a támogatást, és azt mondta, igyekszik minél előbb visszatérni, hogy újra a Fradi segítségére lehessen.

A FRADI TV-BEN LESZ MEGTEKINTHETŐ A TELJES INTERJÚ

Ennél több egyelőre nem derült ki Varga állapotáról, de a Fradi TV jövő július 9-i adásában meg lehet majd nézni a teljes interjút, amelyben a játékos többek közt arról is beszél majd, hogy hogyan és mire emlékszik vissza az ütközésből, mit jelentett számára, hogy a futball- és a sportvilág egy emberként aggódott érte és, hogy ugyanolyan keményen beleszáll-e a párharcokba majd a későbbiekben is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb