Mindenmás

Napi pakk: ma már nem kell esőtől tartanunk Szegeden, a napsütésé lesz a főszerep városunkban, Tom Cruise szülinapján

Szép, napsütéses szerda elé nézünk ma Szegeden, kicsit szeles, de csapadékmentes nap vár ránk. Neves szülinaposaink is vannak, ma ünnepel Tom Cruise amerikai színész és Sebastian Vettel, négyszeres világbajnok Forma1-es versenyző is. Kezdd a napot egy jó erős kávéval, mi pedig mutatjuk a napindító híreket, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Kornél és Soma nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma ünnepli születésnapját Tom Cruise amerikai színész és Sebastian Vettel, négyszeres világbajnok Forma1-es versenyző.
  • 141 éve ezen a napon megszületett Franz Kafka cseh író.
  • 127 éve ezen a napon ünnepélyesen megnyitották a Bécsi Óriáskereket, ami a világ legmagasabbja volt 1920 és 1985 között.
  • 68 éve ezen a napon megszületett Rosta Sándor színész, aki több mint 1000 filmben szinkronizált.
  • 14 éve ezen a napon meghalt Feledy Gyula, Kossuth-díjas grafikus, festő, érdemes és kiváló művész.
  • 81 éve ezen a napon megszületett Kurtwood Smith amerikai színész.

NAPOS, GOMOLYFELHŐS IDŐNK LESZ MA SZEGEDEN

Szerdán napos-gomolyfelhős idő ígérkezik Szegedre. Csapadéktól már nem kell tartanunk, így az esernyőt is otthon hagyhatod. Élénk, néhol erős lesz az északi-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 20 és 28 fok között alakul majd a városban.

NAGYMAMÁM BURGONYAFŐZELÉKE, PIPI FASÍRTTAL – EGY IGAZI OTTHONI ÍZBOMBA!

Ma igazi nosztalgikus élményt kínálunk neked a Napfény Műteremben: nagymamám burgonyafőzeléke, pipi fasírttal! Ez az étel nemcsak finom, de a gyerekkor ízeit is visszaidézi. A krémes burgonyafőzelék tökéletesen kiegészíti a ropogós pipi fasírtot, amit nagymamám titkos receptje alapján készítünk. Képzeld el, ahogy a kanál a lágy főzelékbe merül, és minden falat egy kicsit közelebb hoz a régi, meghitt családi vacsorák hangulatához. Ne hagyd ki ezt a különleges ajánlatot, és éld át velünk az otthon ízeit! A Napfény Műterem Szegeden a Széchenyi tér 2/a szám alatt van, Szeged gyönyörű belvárosában. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500

MA ESTE KATONAI MENETOSZLOP HALAD ÁT HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

Július 3-án, 19 és 20 óra között katonai menetoszlop halad át Hódmezővásárhelyen, tudatta az MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár közösségi oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb