Mindenmás

Sűrű napja volt a tűzoltóinknak: beszorult egy nő keze a burgonyakombájnba, a katasztrófavédelmet is riasztották a helyszínre

Szerdán számos műszaki mentéshez és egy tűzesethez is riasztották a Csongrád-Csanád vármegyei tűzoltókat. Mint a katasztrófavédelem csütörtöki összesítőjéből kiderült, egy nő keze beszorult egy burgonyakombájnba, de baleset és tűzeset is akadt a vármegyénkben.

A közleményben azt írják, hogy délelőtt az M5 autópálya 151. kilométerszelvényében egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött. A balesetben senki sem sérült meg, a helyszínre érkező szegedi tűzoltók a helyszín biztosításában vettek részt, majd egy mórahalmi tanyán egy hölgy keze szorult egy burgonyakombájnba is kora délután. A kiérkező mórahalmi önkéntes tűzoltók itt is biztosították a helyszínt.

BALESET VOLT A FONÓGYÁRI ÚTON

A katasztrófavédelem arról is beszámolt, hogy délután a szegedi Fonógyári úton személyautóval ütközött egy motoros. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. A sérült motorost a Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

FAKIDŐLÉS ÉS TŰZ IS VOLT

Mindezek mellett Szentesen, a Zolnay Károly utcában egy nagyméretű fa dőlt meg, veszélyeztetve a gyalogos forgalmat. A szentesi tűzoltók a fát láncfűrész segítségével távolították el. A délután folyamán a szegedi Kecskeméti utcában is kettéhasadt egy fa. A gyalogos forgalmat veszélyeztető ágakat a szegedi tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták le. Hódmezővásárhelyen egy hulladékudvarban is égett a szemét mintegy kétszáz négyzetméteres területen. A tüzet a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb