Mindenmás

A szülők szerint idegen leskelődött a gyerekek után két Csongrád-Csanád vármegyei településen

Egy 50-60 év körüli idős ember leskelődött a gyerekek után Csongrádon, a Dózsa György téri parkban és Felgyőn, a Skate parknál – írja a cs3.hu a helyi szülők beszámolója alapján.

Kiemelték, hogy a közösségi médiában egy anyuka számolt be az esetről, miszerint egy ember egy bokor mögül, többszöri felszólítás után is leskelődött a gyerekek után Csongrádon. Mint írja, megkérdezték, mit néz annyira a gyerekeken, de a férfi elszaladt, majd idő elteltével visszajött megint leskelődni.

FELGYŐN IS UGYANAZ AZ EMBER LEHETETT

A lap szerint a szomszédos településen, Felgyőn is hasonlóra panaszkodtak. „Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a mai napon a skate parknál délután fél 4 körül egy idegen férfi próbálta zaklatni a fiatal lányokat! A lányok a fénykép alapján felismerték azt a személyt, aki a csongrádi parkban leste a gyerekeket! Kerékpárral volt” – írták az egyik felgyői Facebook-csoportban.

EDDIG NEM VOLT GOND A FÉRFIVAL

A cikk alatti kommenteknél valaki azt írta, hogy kedden ismét a parkban volt, de nem történt semmi. “Sőt rendőrt is hívtuk, kijöttek, de valószínűleg nem pedofil. Ismerik, és inkább a szülei halála végett kicsit becsavarodott! Mondtuk a rendőröknek a felgyői dolgot is, mondták hogy utána járnak, de sohasem történt a férfi miatt olyan bejelentés, hogy zaklassa vagy leskelődjön gyerekek után! Inkább beteg! Nem tudjuk mi igaz ebből, de rendesek voltak a rendőrök és megkérték, kerülje el a parkot” – írta egy hozzászóló.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb