Mindenmás

Árpád hídi tragikus baleset: agresszívnek és drogfüggő embernek ismerték az ámokfutót, a baleset előtt is kábítószert fogyaszthatott

Három ember halálát okozta egy férfi, aki lopott taxival a forgalommal szemben hajtott az Árpád hídon- írtuk meg csütörtökön. Újabb részletek derültek ki a baleset okozójáról, sokak szerint a férfi agresszíven viselkedett és valószínűleg kábítószert is fogyaszthatott rendszeresen.

A 43 éves férfi agresszív volt, és valószínűleg kábítószert is rendszeresen fogyaszthatott. A Balatonnál egy büfét is üzemeltetett, ahol előfordult, hogy villával kergette az egyik alkalmazottját, míg egy másikat szexuálisan zaklatott. 

Az RTL Híradó kérdésére egy környékbeli férfi elmondta, hogy a férfi rendszeresen drogozhatott, igénytelen volt és többször próbált kiszúrni a többi vállalkozóval.

A FÉRFIT AGRESSZÍV, ÖSSZESZEDETLEN EMBERKÉNT JELLEMEZTÉK, A SAJÁT ALKALMAZOTTAIRA IS RÁTÁMADT

Az Index információi szerint néhány nappal ezelőtt két beosztottját is bedrogozva inzultálta a büfében. A húsz év körüli lányok azonnal felmondtak: egyiküket villával kergette, a másikat pedig szexuálisan zaklatta. Csütörtökön már rendőrök lepték el a vendéglátóhelyet, és a felette működő lakást, ahol órákon át keresőkutyákkal vizsgálódtak. A hatóságok korábbi közleményükben is arról írtak, hogy a férfi a baleset előtt is drogot fogyasztott. Szemelyácz János addiktológus a csatorna kérdésére elmondta, hogy a gyorsító hatású szintetikus kábítószerek sokszor idéznek elő paranoid tüneteket. A szakember kiemelte, hogy ebben az esetben hallucinációk jelentkezhetnek, a kábítószer-fogyasztó zavarttá és tájékozatlanná válik, nem tudja megítélni, hogy milyen irányba megy és hogy hol van. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb