Mindenmás

Baj van: egyszerre két helyszínre riasztották a tűzoltókat, Szegeden és Ásotthalmon is tűz van (frissítve)

Sűrű napja van a katasztrófavédelemnek, ugyanis pillanatokkal ezelőtt egyszerre két helyszínre is riasztották a tűzoltókat. Információink szerint Ásotthalmon egy legelőn csaptak fel a lángok, Szegeden pedig Baktóban gyulladt ki az erdő aljnövényzete.

Úgy tudjuk, hogy Ásotthalomnál a gaz és az avar kaphatott lángra, míg Szegeden a 29. utca mellett az erdős részen gyulladhatott ki az aljnövényzet. Információink szerint a tűzoltók már úton vannak.

FRISSÍTVE: BEFUTOTT A KATASZTRÓFAVÉDELEM KÖZLEMÉNYE

Kigyulladt az aljnövényzet Szeged külterületén, a 29. utca közelében – közölte cikkünk megjelenése után a katasztrófavédelem. Több helyen is ég a tűz, amelyet a város hivatásos tűzoltói vízsugarakkal és kéziszerszámokkal oltanak. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

FRISSÍTVE 2.0: ELOLTOTTÁK A TÜZET

Kedden délután fél 4-re sikerült eloltani a tüzet Szeged külterületén, a 29. utca közelében, ahol kigyulladt egy nádas, cserjés, fás terület – tudatta a katasztrófavédelem. Több különböző helyen égett, és összesen mintegy öt hektárra terjedt ki a tűz, amelyet a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral és kéziszerszámokkal fékeztek meg a szegedi hivatásos, valamint a sándorfalvai önkéntes tűzoltók. A rajok megkezdték az utómunkálatokat.

Mindeközben az M5-ösön is akadt munka:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb