Mindenmás

Szerdától egy hétig félpályás útlezárás és forgalomelterelés lesz a Boldogasszony sugárúton, mutatjuk, miért!

A Szegedi Vízmű Zrt. 2024.07.10-től, várhatóan egy hétig halaszthatatlan vízvezeték-javítási munkálatokat végez a Boldogasszony sugárúton, az Oldal utca és a Bokor utca között – közölte szerkesztőségünkkel a vállalat. A munkálatok során ezen a szakaszon forgalomelterelésre kell számítani.

Mint kiemelték, az alábbi forgalmi változásokra, korlátozásokra kell számítanunk:

  • a vízvezeték-javítási munkálatok ideje alatt a Boldogasszony sugárút ezen szakaszán (az Oldal utca és a Bokor utca között) félpályás útlezárásra, sebességkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítani,
  • a város felé haladó forgalom ideiglenes jelleggel a villamos pályatestre lesz átterelve, ahol fokozottan ügyelni kell a munkálatok ideje alatt is menetrendszerűen közlekedő villamosokra!

A Bokor utcából a munkálatok ideje alatt is ki lehet majd kanyarodni a Boldogasszony sugárútra, azonban a Boldogasszony sugárútról nem lehet majd bekanyarodni a Bokor utcába.

A közlekedést a munkálatok idejére kihelyezett táblák és ideiglenes útburkolati jelek segítik.

AKADOZÁS LEHET AZ IVÓVÍZ-ELLÁTÁSBAN

Az érintett körzetben az ivóvíz szolgáltatásban csak átmeneti, kisebb időszakos korlátozások várhatóak, melyről az érintett fogyasztókat az előírtak szerint értesíti a Szegedi Vízmű Zrt. A munkálatokat a Szegedi Vízmű Zrt. végzi. A tervek szerint egy hét alatt, várhatóan jövő hét közepéig befejeződnek a javítási munkálatok, ezt követően állhat vissza az érintett útszakaszon a megszokott forgalmi rend.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb