Mindenmás

Építkezel Szegeden? Az Első Beton Kft. a legjobb választás!

Az építkezések teljes körű megoldását kínálja az Első Beton Kft. Szegeden, alaptól a tetőig minden lépést támogatva. Tudd meg, hogyan segítik a szegedieket a legkisebb mennyiségtől kezdve a legnagyobb projektekig, és ismerd meg új beton keverő üzemüket Papp Norbert vezetésével!

Az építkezés minden lépésében támogatást nyújtani nem kis feladat, de az Első Beton Kft. Szegeden pontosan erre specializálódott. Legyen szó a legkisebb mennyiségekről vagy a legnagyobb projektekről, náluk mindenki megtalálja, amire szüksége van. Az új beton keverő üzemük, melyet 2022-ben létesítettek, lenyűgöző példa a vállalat komplexitására és elkötelezettségére.

Papp Norbert, a beton üzletág vezetője, körbevezetett minket az üzemben, amelyről részletes beszámolónkat és interjúnkat itt nézhetitek meg:

Az új üzem hatalmas volumene ellenére a legkisebb mennyiségekkel is kiszolgálják lakossági vásárlóikat, akár 0,16 m³-től kezdve. Az Első Betonnál minden, ami az építkezéshez szükséges, elérhető: ágyazó- és szóródó anyagok, sóder, különböző osztályozott kavicsok, akár egy vödörnyi mennyiségben is.

Az Első Beton Kft. nemcsak termékekkel, de szolgáltatásokkal is segíti ügyfeleit. Helyszíni felmérést végeznek, akár megközelíthetőségi, akár betontechnológiai szempontból is. Betonozáskor rendkívül fontos a homogenitás és az egyenletes betonminőség, amit házi betonkeverővel szinte lehetetlen elérni. Az Első Beton Kft. szakértői pontosan tudják, hogyan kell elérni a megfelelő konzisztenciát, alapanyag-mennyiséget és végső szilárdságot.

A megfelelő utókezelés is kulcsfontosságú a tartós betonozás érdekében, amiről az Első Beton Kft. szintén tájékoztatást nyújt, és szükség esetén a termékeket is biztosítja hozzá. Amennyiben nem megoldható közvetlenül a szállítómixer autóból történő betonozás, természetesen betonpumpát is biztosítanak, akár 42 méteres hosszúságban, ami szükség esetén 100 méteres távolságra is meghosszabbítható.

Az Első Beton Kft. minden szegedi építkezőt segít, legyen szó kisebb háztartási projektekről vagy nagyobb építkezésekről. Bízz bennük, és építkezz velük a legelső lépéstől a legutolsóig!

Az Első Beton Kft. elérhetőségei:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb