Mindenmás

Rekordokat döntögethetünk a hétvégén, olyan meleg lesz! Velünk marad a rendkívüli forróság Szegeden

Szombaton egy gyenge hidegfront hatására nyugaton, északnyugaton 30-35 fok közé mérséklődik a forróság, máshol azonban, így Szegeden is marad a 36-41 fok. A napos idő mellett elszórtan kialakulhatnak záporok, zivatarok, de az előrejelzések szerint csak a délutáni, esti órákban. Többfelé élénk lehet a nyugati-délnyugati szél.

A Szeged365 időjárás-jelentést a Szabó Klímatechnika támogatja.

Vasárnap is marad a tikkasztó hőség, 35-39 fokos forróság várható. Helyenként, elsősorban a Dunától keletre záporok, zivatarok is előfordulhatnak. Időnként feltámadhat a nyugati-északnyugati szél.

REKORDOKAT DÖNTÖGETHETÜNK

Egyelőre nem látszik a kánikula vége, a következő három napban az ország több pontján is – főleg délen, délkeleten – a negyven fokot is meghaladja majd a napi csúcshőmérséklet – mondta a Mandinernek Németh Lajos meteorológus. Hozzátette: napi melegrekordok dőlhetnek majd meg. A meteorológus kifejtette: a mostani időjárást okozó déli áramlatnak van utánpótlása, így a következő napokban is folytatódik a rendkívüli forróság, kisebb felfrissülés csak a jövő hét első napjaiban lehet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb