Mindenmás

Röszke 2 kaotikus: 2-3 órás várakozás az OMW kútig!

Ha most indulsz Röszke felé, készülj fel a hosszú várakozásra! Az aktuális helyzet szerint a sor az OMW kútnál áll, és minimum 2-3 órás várakozási idővel kell számolnod. Nem árt, ha felkészülsz némi türelemmel és hideg vízzel, mert a nap forró lehet, a várakozás pedig még hosszabbnak tűnhet.

Röszke 2 most rosszabbul áll, mint valaha. Az autósoknak minimum 2-3 órás várakozásra kell számítaniuk, ugyanis a sor egészen az OMW kútnál áll. Ez a hír különösen fontos azok számára, akik a határon szeretnének átkelni, hiszen a nyári hőség és a hosszú várakozás komoly kihívást jelenthet.

A jelenlegi helyzetben az autósoknak érdemes felkészülniük a hosszú várakozásra. Javasolt némi hideg víz, néhány könnyű snack, és persze rengeteg türelem. A hőmérséklet emelkedésével ugyanis nemcsak az idegek, de az autók is gyorsan túlmelegedhetnek. Ha van rá lehetőséged, érdemes megfontolni az alternatív útvonalakat vagy az utazás elhalasztását.

Szeged365 Family, figyeljetek! Az ilyen helyzetekben a közösség ereje is fontos. Osszuk meg egymással a legfrissebb információkat, hogy minél kevesebb időt kelljen várakozással töltenünk. Együtt könnyebb átvészelni a nehéz pillanatokat, és talán még egy-két jó tanácsot is kaphatunk a többiektől.

Kitartást kívánunk az ott várakozóknak, Norbi Neked köszönjük a fotókat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb