Mindenmás

Halálos baleset: frontális karambol történt Csongrád-Csanádban (frissítve)

Szombaton délelőtt frontálisan karambolozott két személyautó Kiszombornál, a 431-es főút 3-as kilométerszelvényénél – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. Sajnos kiderült, hogy halálos volt a baleset.

Az egyik gépkocsiba két ember beszorult, őket a makói hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítják ki. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Reméljük, nem sérült meg senki!

FRISSÍTVE: SAJNOS HALÁLOS VOLT A BALESET KISZOMBORNÁL

Halálos közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben a 431. számú főúton, ezért a Kiszombori Határátkelőhely nem megközelíthető – közölte a rendőrség a police.hu oldalon. Kiemelték, hogy a baleset 2024. július 13-án 10 óra előtt történt, a 431. számú főút 3-as kilométerszelvényénél, Kiszombor közelében. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes pályás útlezárás van érvényben, ezért a Kiszombori Határátkelőhely nem megközelíthető. Kérik a közlekedőket, hogy átlépésre a Nagylaki Határátkelőhelyet vegyék igénybe. A rendőrség kéri a közlekedők fokozott figyelmét és türelmét is!

FRISSÍTVE 2.0: KETTEN HALTAK MEG A BALESETBEN

A baleset kapcsán érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálatnál. Hangai József, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet regionális kommunikációs munkatársa azt írta szerkesztőségünknek, hogy a balesethez összesen öt mentőegységet riasztott a mentésirányítás. Sajnos ketten haltak meg a helyszínen, köztük egy gyermek. További részletek:

FRISSÍTVE (16:20): ÚJRA JÁRHATÓ AZ ÚT ÉS A HATÁR

Délután 4 óra előtt az érintett útszakaszon befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés, a teljes pályás útlezárás megszűnt. A 431-es főút teljes szélességében járható – közölte a rendőrség délután 4 óra körül.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb