Szegedi ArcokVideo365

“4 hét alatt már lent van 6-7 kiló!” – FitFoodWay futárnak álltunk, hogy meglepjük a Global Átalakítóshow egyik versenyzőjét

Harmadik hete tart a Global Fitness nagyszabású, nyári Átalakítóshow-ja, amelynek során három hölgyet és három urat alakítanak át annak megfelelően, hogy az illetőnek mi volt a vágya. Az extravagáns megmérettetés résztvevőinek egyik fele ugyanis fogyni szeretne, a brancs másik része pedig pont fordítva, izmot pakolni magára. Mindkét esetben tökéletes választás a Szegeden is működő FitFoodWay profi szakemberek által összeállított kínálata, amely 3 hónapon át segíti a hat szerencsés szegedit:

a nemzetközi cég szegedi csapata ugyanis díjmentesen segít jobb, egészségesebb, fittebb életet kezdeni a versenyzőknek.

Péntek délelőtt bepattantunk Bodó Attila ügyvezető mellé (és mögé), hogy együtt lephessük meg az Átalakítóshow egyik versenyzőjét, Bárkai Ágit, aki 3 + 1 hét alatt már legalább 6-7 kilótól szabadult meg (azért 3 + 1, mert a verseny még csak 3 hete megy “élesben” de Ági már előtte egy héttel nekiállt az életmód-váltásnak). A FitFoodWay szegedi, kecskeméti és békéscsabai irányítását átvevő Attila neve nem véletlenül csenghet ismerősen, a közismert szegedi vállalkozó nevéhez köződik a Bárka, a Vár Söröző és a Móra Ferenc Múzeum előtti Gin és Rum Fesztivál is, a teljesség igénye nélkül.

Menet közben Attilát faggattuk arról, hogy mitől ennyire különleges a FitFoodWay kínálata, majd egy kisebb eltévedést követően Ágit kaptuk mikrofonvégre, aki elmesélte, hogy halad az átalakulással:

Ha szeretnél ledobni pár kilót, vagy alapból az egészséges életmódot választottad (egy ötös már jár is érte), bizonyára nap mint nap megküzdesz azzal, hogy bonyolult előteremteni a hozzá szükséges ételeket. Jelentjük, megtaláltuk a tökéletes megoldást, FitFoodWay srácok ugyanis:

  • …egész napos menü kínálattal várnak, éttermi szintű ételekkel: a fő menüijeik 5 étkezésből állnak (3 főétel + 2 snack) és 8 hétig minden nap más ételt szállítanak, tehát 8 hétig minden nap mást ehetsz.
  • …a legjobb, gondosan kiválasztott, mindig friss alapanyagokat használják,
  • …változatos étrendjeik megfelelnek minden életstílusnak, légy húsimádó, vegán vagy vegetáriánus, glutén- vagy laktózérzékeny.
  • …a la Carte (egyéni) étel kínálatot is nyújtanak ínyencek számára.

Hab a tortán, hogy a FitFoodWay-nél Szegeden ingyenes a házhoz szállítás (07-11 között), azt pedig, hogy a 7-9 vagy 9-11 időszakok közül történjen, Te választod ki, így aztán irodától a műhelyig, dolgozz bárhol, a napi egészséges elemózsiád ott és akkor landol, ahol és amikor Te szeretnéd.

Ha egészséges, tápanyagokban gazdag menüt szeretnél, korrekt áron, ingyenes szállítással, add le rendelésed a webshopon vagy akár iOS/Android applikáción keresztül (Fitfoodway), melyeket ITT és ITT tudsz telepíteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb