Mindenmás

Anya és 15 éves fia halt meg a frontális ütközésben – újabb részletek érkeztek a Kiszombornál történt családi tragédiáról

Egy anya és 15 éves fia halt meg abban a balesetben, amelyik szombat délelőtt történt Kiszombor határában. Egy kanyarban kisodródott a nő autója és frontálisan összeütközött a vele szemből érkezővel. Az autóban ült a nő másik gyereke is, de ő túlélte az ütközést.

A tragédiáról a tegnapi Szeged365 cikkek megjelenését követően újabb információk érkeztek:

  • A román határ felől haladt a Citroen, amikor eddig ismeretlen okból egy kanyarban áttért a másik sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező Chevrolet-val. A nagy erejű ütközéstől mindkét kocsi megpördült és az út közepén állt meg. 
  • A balesetet okozó autóban egy 15 éves fiú és egy anyuka vesztette életét, míg a velük utazó másik gyermek túlélte az ütközést – írta a Kékvillogó. A portál hozzátette, hogy a másik gyermek, valamint a vétlen gépkocsiban lévő három személy sérült meg, a mentők mind a négyüket kórházba szállították.
  • Az egyik járműbe ketten beszorultak, őket a makói tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd a kocsikat áramtalanították. A két autóban egy-egy kistestű kutya is ült, ők sérülés nélkül megúszták a balesetet, és a Szeged melletti állatvédők vitték őket biztonságos helyre. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb