Közélet

Az FBI azonosította az elkövetőt! Fiatal férfi volt

Az FBI bejelentette, hogy azonosították a Donald Trump elleni támadás elkövetőjét, a 20 éves Thomas Matthew Crooksot. Az incidens, amely során Trump megsérült és egy ember életét vesztette, világszerte felháborodást váltott ki. Részletek a nyomozás előrehaladásáról és az elkövető hátteréről cikkünkben!

Az FBI azonosította a Donald Trump elleni támadás elkövetőjét, aki nem más, mint a 20 éves Thomas Matthew Crooks. Az incidens, amely Butlerben, Pennsylvania államban történt, világszerte nagy port kavart. Az FBI vasárnap reggel erősítette meg Crooks személyazonosságát, aki a helyszínen vesztette életét, miután a titkosszolgálat ártalmatlanította.

Trump épp beszédet tartott, amikor több lövés dördült el. Az egyik golyó átfúrta Trump fülét, de a titkosszolgálat gyors reakciójának köszönhetően sikerült megmenteni az életét. Az incidens során egy résztvevő életét vesztette, kettő pedig súlyosan megsérült. Trump kampánya szerint az elnökjelölt jól van, bár sok vért vesztett a sérülés következtében.

Ebben a cikkünkben írtunk a megdöbbentő esetről elsőként, ahol olvasható TRUMP nyilatkozata is a merénylet után:

A történelemben sajnos számos hasonló esetet láthattunk már, amikor a hatóságok gyors és hatékony intézkedései segítettek a helyzet kezelésében. Thomas Matthew Crooks a helyszínen életét vesztette, a legfrissebb hírek szerint rajta kívül egy ember meghalt, és egy ember súlyosan megsérült.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb