Mindenmás

Megáll az ész: parkolóőrre támadt egy férfi Szegeden, mert az megpróbálta megbírságolni

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki idén télen megütött egy parkolóőrt a városban, miközben az megpróbálta megbírságolni – tudtuk meg hétfőn a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészségtől.

A vádirat szerint a sértett 2024. február 20-án délelőtt Szeged városában ellenőrizte a díjköteles zónában parkoló járműveket. A vádlott kocsijáról megállapította, hogy fizetés nélkül parkol, ezért annak szélvédőjére kívülről pótdíjról kiállított felszólítást és csekket helyezett el, amelyről fényképet próbált készíteni.

SZÉTTÉPTE A BÍRSÁGOT, VÉGÜL MEGÜTÖTTE A PARKOLÓŐRT

Mint kiderült, a végig az autóban ülő férfi ekkor kiugrott, a szélvédőről levette a pótdíjfizetési felszólítást és azt széttépte, majd a fecniket a sértett kabátjának zsebébe próbálta beletömködni. Mikor a sértett közölte, hogy rendőrt fog hívni, a vádlott kiütötte a telefonját a kezéből és ököllel arcon ütötte. A vádlottat a járási ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja. A terhelt bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb