Mindenmás

Napi pakk: tomboló kánikula, forgalomkorlátozás a Budapesti úton és trolimegálló áthelyezés vár ma ránk Szegeden

Hétfőn is folytatódik a kánikula Szegeden, a hőmérséklet vészesen közelít a 40 fokhoz városunkban. Ha útnak indulsz, jó, ha tudod, forgalomkorlátozásra számíthatunk a Budapesti úton, és áthelyeznek egy megállót a 9-es és a 19-es trolibusz vonalán. Kitartást ebben a hőségben, igyál sok folyadékot, mi pedig szállítjuk neked a legfrissebb híreket, kezdetnek itt a Napi pakk, minden hasznos infóval reggelre!

NÉVNAPOSOK ÉS A BÍRÓSÁGOK NAPJA

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Henrik, Roland, Aurél, Egon, Leonóra és Manuéla nevű Szeged365 olvasónak! Néhány érdekesség:

  • ma van a bíróságok napja Magyarországon. Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács 2000-ben július 15-ét a Bíróságok Napjává nyilvánította, annak emlékére, hogy 1869-ben ezen a napon hirdették ki a bírói hatalom gyakorlásáról szóló törvényt.
  • 178 éve ezen a napon nyílt meg az első magyarországi vasútvonal. Pest és Vác között közlekedett a vonat,
  • és ma ünnepel Liptai Klaudia színésznő, műsorvezető is, aki 51 éves lett.
Fotó: VIASAT3

TOVÁBB TOMBOL A KÁNIKULA SZEGEDEN

Hétfőn a napos időben legfeljebb északkeleten, keleten alakulhatnak ki helyenként záporok, zivatarok. A légmozgás csak zivatarok környezetében támadhat fel. Hajnalban 17 és 25, napközben 32 és 39 fok között alakul a hőmérséklet, ismét a Tiszántúlon és a Dél-Alföldön, így Szegeden és környékén lesz a legmelegebb.

ÉLVEZD HELYBEN IS, MEDITERRÁN TERASZ SZEGED SZÍVÉBEN

A Napfény Műterem mediterrán terasza Szeged gyönyörű belvárosában várja a helyben fogyasztás szerelmeseit. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz munka közben, vidd el a kollégáidat és élvezd az ínycsiklandó menünket a kellemes, napsütötte teraszon. Tökéletes helyszín egy gyors ebédhez vagy egy nyugodt délutáni pihenéshez. A Napfény Műterem Szegeden a Széchenyi tér 2/a szám alatt van, Szeged gyönyörű belvárosában. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500

FORGALOMKORLÁTOZÁS A BUDAPESTI ÚTON

A Szegedi Vízmű Zrt. 2024.07.15-től, várhatóan 2 hétig vízvezeték-építési munkákat végez Szegeden, a Budapesti úton, a BYD elektromosautó-gyártó üzem vízellátását biztosító gerincvezeték építéssel összefüggésben – tájékoztatta szerkesztőségünket a vállalat.

ÁTHELYEZNEK EGY TROLIMEGÁLLÓT SZEGEDEN

Hétfőtől, azaz július 15-étől áthelyeznek egy megállót a 9-es és a 19-es trolibusz vonalán – közölte a Szegedi Közlekedési Kft. Mint kiderült, az Attila utcai megállóhelyet helyezik át, körülbelül 22 méterrel arrébb, a Bartók tér irányába.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb