Mindenmás

Megdőlnek a melegrekordok Szegeden: megnéztük, hol van az egyik legjobb ár-érték arányú klíma! Ajánljuk a Zengő Alföld Kft. hatalmas klíma akcióját!

Szegeden az elmúlt napokban sorra dőlnek meg a melegrekordok, így nem csoda, hogy mindenki hűvösebb helyet keres. A Zengő Alföld Kft. most egy fantasztikus klíma akcióval segít neked, hogy otthonodban is kellemesen hűvös legyen. Az Olimpia Mystral 3,5 kW klíma most extra kedvezményes áron kapható, ráadásul számos praktikus funkcióval rendelkezik, mint a páramentesítés és a Wi-Fi vezérlés.

Az elmúlt hetekben Szegeden egyre magasabbra kúszik a hőmérő higanyszála, sorra dőlnek meg a melegrekordok. A hőhullámok elviselése egyre nagyobb kihívás elé állít minket, és ilyenkor különösen fontos, hogy megfelelően hidratáljunk és keressünk hűvösebb helyeket. Egy fárasztó nap után pedig egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények közé térünk haza.

A légkondicionálók használata ma már mindennaposnak számít, mégis sokan bajban vannak, hogy milyen klímát érdemes beszerezni. Utána néztünk az egyik lehetőségnek: a Zengő Alföld Kft. most segít nekünk, szegedieknek, hogy könnyebben átvészeljük a forró nyári napokat. Bemutatjuk a legújabb ajánlatukat, az Olimpia Mystral 3,5 kW klímát, amely most extra kedvezményes áron, 140.000 Ft+ÁFA-ért kapható.

Az Olimpia Mystral 3,5 kW klíma nemcsak hatékonyan hűt, hanem számos más funkcióval is rendelkezik, amelyek minden igényt kielégítenek. A készülék páramentesítő, szellőztető és melegítő funkcióval is fel van szerelve, így télen-nyáron egyaránt használható, akár -22 fokig fűtő teljesítéssel is rendelkezik. A Wi-Fi funkciónak köszönhetően könnyedén vezérelhetjük a klímát telefonunkról, akár otthonunktól távol is. A pormentes szűrő biztosítja, hogy mindig tiszta levegőt lélegezzünk be, az inverter technológia pedig gyorsabb és egyenletesebb hűtést garantál. A készülék csepptálcás kialakítása további kényelmet és hatékonyságot biztosít.

A Szeged365 Family számára különösen fontos, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat ajánljuk. Az Olimpia Mystral 3,5 kW klíma minden szempontból megfelel ezeknek az elvárásoknak. Ha te is szeretnéd, hogy otthonodban kellemes hűvös fogadjon, ne habozz, és használd ki a Zengő Alföld Kft. rendkívüli akcióját! 

Zengő Alföld Kft. elérhetőségei: Szeged, Szőregi út 46-50 e-mail: [email protected] Telefon: +36 62 541-930 // +36 70 3131-110

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb