Mindenmás

Plakátrongálót keresnek a szegedi rendőrök, a segítségünket kérik megtalálásában

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki kárt okozott egy választási plakátban, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

FILCTOLLAL FIRKÁLTA ÖSSZE A PLAKÁTOT A LONDONI KÖRÚTON

A Szegedi Rendőrkapitányság szándékos rongálással megvalósuló tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt nyomozást folytat. A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen tettes 2024. május 30-án 17 óra 26 perckor a táskájából elővett filctollal összefirkált egy villanypóznára kihelyezett választási plakátot Szegeden, a Londoni körúton.

HA BÁRMILYEN INFORMÁCIÓVAL RENDELKEZEL, ÍGY SEGÍTHETSZ

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a szabálysértés elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721, Párizsi krt. 16-22.).

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb