Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Arcok: Simon László, a 25 éve sikeres Electric Power szegedi cég vezetője! Exkluzív interjú az új telephelyről!

Simon László, az Electric Power ügyvezető tulajdonosa, bemutatja a cég sikereit és jövőbeni terveit. Ismerd meg a szegedi vállalkozót, aki megbízhatóságával és innovációival vívta ki a város és az iparág elismerését. Természetesen a siker nem véletlen: az interjú során számunkra is kiderült, hogy László mindig előre gondolkodik és követi a piaci trendeket. Az okos otthonok kivitelezésébe is belekezdtek már, ami külön érdekesség: leginkább saját házán mutatja be az okos otthonok minden előnyét, ezzel is prezentálva, mennyire élhető megoldásokat tudnak nyújtani, megbízhatóan.

Simon László, az Electric Power ügyvezető tulajdonosa, rendkívül szimpatikus lett nekünk, amikor közvetlenül mutatta be új szegedi telephelyét. Kiemelten fontosnak tartja a megbízhatóságot és az innovációt cégének működésében. Az Electric Power Szeged egyik legmegbízhatóbb vállalkozásává nőtte ki magát az évek során. Simon László irányítása alatt a cég számos jelentős projektet valósított meg, amelyek nemcsak a város, hanem az egész régió életét is jobbá tették.

Az Electric Power nemcsak a minőség és a megbízhatóság terén emelkedik ki, hanem azzal is, hogy mindig a legújabb technológiai megoldásokat kínálja ügyfeleinek. A beszélgetés során azt is megtudtuk, hogy az árversenyben is eredményes tud lenni: annyira nagy a cég, hogy kiemelten jó árakkal tud kalkulálni beszerzéseknél, viszont kellően rugalmas marad ahhoz, hogy gyorsan tudjon reagálni a megrendelők esetenként egyedi igényeire.

A videóban Simon László részletesen bemutatja a vállalat főbb tevékenységeit, amelyek között szerepel a lakossági és ipari villamoshálózatok kiépítése és karbantartása, valamint a legújabb technológiák alkalmazása a megújuló energiaforrások területén. Sőt, már az okos otthonok világában is elismerést szerzett a cég.

Amikor ott voltunk, éppen egy nagyobb kapcsolószekrényt szereltek a kollégák. Mennyien dolgoznak a cégnél, és hogyan látja az Electric Power Kft. vezetője, Simon László, a szakma jövőjét? Ennek jártunk utána új telephelyükön:

Érdekességként megkerestük Nektek azt is, hogy a villamosenergia-ipar gyökerei egészen a 19. század végére nyúlnak vissza, amikor Thomas Edison és Nikola Tesla versengtek a váltóáram és az egyenáram rendszerének fejlesztésében. Ezen történelmi alapok nélkül ma nem létezhetnének olyan szegedi cégek, mint az Electric Power, amelyek a modern technológia csúcsán állnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb