Mindenmás

Tűzveszély miatt hív vissza egy terméket az IKEA

Bizonyos Varmfront típusú powerbankokat hívott vissza az IKEA. Mint kiderült, az érintett terméket bármelyik IKEA áruházban visszaveszik, ahol a vásárlók visszakapják a teljes vételárat vagy csereterméket igényelhetnek.

Az IKEA arra kéri minden vásárlóját, aki rendelkezik VARMFRONT 10 400 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2038), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2313, 2316, 2318 vagy 2319, vagy VARMFRONT 5200 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2037), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2318, 2319 vagy 2322, hogy azonnal szüntesse meg annak használatát, és vigye vissza azt bármely IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék vételárát − tájékoztatott közleményében a cég.

TŰZVESZÉLYESEK A POWERBANKOK

“Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat” – tették hozzá. A biztonság kiemelten fontos számukra, ezért visszahívják a fentebb felsorolt számú dátumbélyegzővel ellátott VARMFRONT hordozható töltőt tűzveszély miatt. Felhívták a figyelmet, hogy más dátumbélyegzővel ellátott VARMFRONT powerbankokat ez a visszahívás nem érinti – írja az Index.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb