Sport

Egyedülálló tenisz edzést találtunk Szegeden: cukorbeteg gyermekeknek speciális edzéssel készült a Gellért Szabadidőközpont!

A Gellért Szabadidőközpont Sportegyesület új programot indított a cukorbetegekért Szegeden! Dr. Gellért Ákos elnök, és Várkonyi Ákos, egy diabétesz specialista edző, új speciális tenisz edzést kínálnak klinikai háttérrel és személyes tapasztalattal. Olvasd el, hogyan segítheti a tenisz az egészséges életmódunkat.

A Gellért Szabadidőközpont Sportegyesület mindig is szívén viselte a sport és az egészséges életmód népszerűsítését Szegeden. Az elnök, Dr. Gellért Ákos, hosszú évek óta dolgozik azon, hogy minél több gyermeket és felnőttet vonjon be a sport világába. A Gellért Tenisz Iskola több mint 20 éve foglalkozik teniszezni vágyó gyermekek oktatásával és versenyeztetésével, így vált a Dél-Alföld egyik legnagyobb tenisz utánpótlás-nevelési bázisává.

Most egy új, különleges programmal jelentkeznek, amely kifejezetten a cukorbetegek számára lett kialakítva. Dr. Gellért Ákos álma vált valóra, amikor megalkotta ezt a speciális tenisz edzést, amelyet diabétesz specialistával és klinikai háttérrel valósítanak meg. A csoport edzője, Várkonyi Ákos, maga is 1-es típusú cukorbeteg, így nemcsak szakmailag, hanem személyesen is átérzi a program fontosságát.

A tenisz magas és alacsony intenzitású mozgásforma váltakozásán alapszik, ami stabilan tartja a vércukorszintet, így ez a sport kifejezetten ideális a cukorbetegek számára.

Szegedi szinten biztosan egyedülálló lehetőség, de valószínűnek tartjuk, hogy országos szinten is az, hogy a Gellért Tenisz Iskolába járó gyerekek az egész nyári szezonban (26 hét) hétvégén ingyen kapnak teniszpályát, ha egymással játszanak. Ez a különleges ajánlat nem csak a fejlődésüket segíti, hanem közösségi élményt is nyújt, hiszen barátaikkal és társaikkal együtt sportolhatnak a Gellért Szabadidőközpont pályáin. A lehetőség ingyenessége és a rendszeres játék lehetősége hatalmas előnyt jelent a fiatal teniszezők számára, hozzájárulva technikai tudásuk és versenyzői készségeik fejlődéséhez.

Jelentkezz és próbáld ki a Gellért Tenisz Iskolát, hétvégén akár ingyenes pályahasználati lehetőséggel! Részletekért érdeklődj a recepción, vagy Telefonon: +36 70 686 5124 Emailen: [email protected] 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb