Szegedi ArcokVideo365

Második esély a fájdalommentes mindennapokra: ha kínzóan sajog térded, vagy csípőd, a Korda Klinika ortopéd-traumatológusa segít, hogy visszakaphasd a járás örömét

Ha fájt már úgy igazán a csípőd, vagy a térded, jól tudod, hogy mennyire meg tudják keseríteni az ember mindennapjait a kínzóan nyilalló, hasogató fájdalmak. Szerencsére azonban van megoldás a sajgó izületeinkre. Dr. Kurokawa Takayuki, a Korda Klinika csapatának legújabb tagja szerteágazó ortopéd-traumatológiai tapasztalatával segíti pácienseit abban, hogy visszakapják a járás, a mozgás örömét. Arról, pontosan milyen problémákkal fordulhatunk hozzá, s hogyan előzhetjük meg ezeknek a bántalmaknak a kialakulását, Dr. Kurokawa Takayukival beszélgettünk.

Dr. Kurokawa Takayuki március óta erősíti a Korda Klinika csapatát. Mint elmondta, elsősorban a térd – és csípősebészeti, az alsó végtagokat érintő, valamint sportsebészeti problémák orvoslásával kereshetik fel őt páciensei. “Olyan betegek jönnek hozzám, akik állandóan, vagy régóta fennálló térd – vagy csípőfájdalommal küzdenek, illetve azok az aktív sportolók, akiknek már volt valamilyen sérülése, balesete. Ezeknek a panaszoknak a kezelésében, terápiájában segítek” – árulta el az orvos.

MÁSODIK LEHETŐSÉG A FÁJDALOMMENTES MINDENNAPOKRA

Mint beavatott bennünket, világszinten nagyon sok kutatás azt mutatja, hogy minél többet mozog az ember, annál jobbak a funkcionális eredmények. “Ezt a gondolatot szeretném átadni a betegeimnek, arra biztatni őket, hogy minél többet mozogjanak és akkor nem maradnak el az eredmények sem. Azokat a pácienseket várom, akiket mozgásszervi panaszaik jelenleg korlátoznak a mindennapi életben. Nekik szeretnék egy második lehetőséget, egy második sanszot adni” – tudtuk meg. Így a doktor segíthet pácienseinek:

  • általános Traumatológiai/Ortopédiai esetek kivizsgálásában,
  • akut és krónikus mozgásszervi kórképek diagnosztikájában, kezelésében,
  • izületi porckopás, arthrózis kivizsgálásában, kezelésében,
  • térdsebészeti problémák kivizsgálásában, kezelésében,
  • sportsérülés/problémák kivizsgálásában, kezelésében,
  • kis járóbeteg műtétek (Ganglion, Alagút szindróma, Pattanó ujj) elvégzésében,
  • hialuronsavas injekciós kúra / ízületi gyulladáscsökkentő injekció beadásában,
  • régi sérülések-, ficamok utókezelésében.

Dr. Kurokawa Takayuki abba is beavatott bennünket, hogy betegeit segíti a csontritkulás (osteoporosis) korai felismerésében és kezelésében is. Mint elmondta, ma Magyarországon nagyon kevés traumatológus foglalkozik a csontritkulás tüneteivel korai stádiumban, pedig, az időben történő felismerést követően lehet a leghatékonyabb terápiát kialakítani a páciensek számára.

Mint a doktor kihangsúlyozta, az első vizsgálatot követően egy ingyenes kontrollvizsgálatot biztosít a betegeinek, hiszen az utókezelés majdhogynem fontosabb, mint maga a primer ellátás.

A MAGYARON KÍVÜL, ANGOL, NÉMET, ÉS JAPÁN NYELVŰ PÁCIENSEIT IS VÁRJA

Mint Dr. Kurokawa Takayuki elmondta, a mozgásszervi problémák esetében is nagyon fontos a megelőzés. Ez elsősorban azt jelenti, hogy mozogjunk sokat, tartsuk karban izületeinket, ugyanakkor tudjuk, mennyit bír el testünk, ne erőltessük túl magunkat. Ebben pedig a doktor szakavatott segítséget tud nyújtani a hozzá forduló betegeknek. Sőt, mint megtudtuk, a doktor nem csupán magyar nyelvű pácienseit várja, angol, német vagy japán nyelvű betegek is bizalommal fordulhatnak hozzá. Bármilyen nemzetiségű legyen a páciens, ha mozgásszervi panasz áll fenn, a doktor a Korda Klinikán elérhető számukra.

Ha segítségre lenne szükséged, keresd bizalommal Dr. Kurokawa Takayukit a Korda Klinikán:

KORDA KLINIKA

Szeged, Korda u. 18, 6725

Telefonszám:

+ 36 30 099 3379

+36 62 444-493

Nyitva: 8-tól 8-ig, hétfőtől péntekig!

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb