Mindenmás

Ment az izmozás az M5-ösön: videón, ahogy cikázik a sorok között a Volvo, majd egy BMW-t letol előzés közben

Ment az izmozás az M5-ösön, újabb gyöngyszem látott napvilágot. Ezúttal egy Volvo-s sorőr cikázott a sorok között, egy BMW-t pedig le is tolt. Úgy néz ki, nem úszták meg a manővert anyagi kár nélkül, a Bp-i Autósok pedig egy videót is kapott róla.

Az egyik olvasójuk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt az M5-ös autópályán, még június végén. Mint a sofőr a portálnak írta, erős vasárnapi forgalom volt, mindkét sáv tele volt járművekkel, majd jött a szóban forgó Volvo, és a sofőrje.

CIKÁZOTT A SOROK KÖZÖTT, ELŐZNI AKART

“A volvostól egy ideje már nagyobb követési távolságot tartottam, mert láthatóan nem fogta fel, hogy a belsőben is sor van. Cikázott a sorok között és mivel előrébb nem jutott, gondolta, a BMW-t jobbról még a kamion előtt megelőzi. A BMW-s előtt is lassult a sor, így fékezett, a Volvo-s viszont mindenképpen be akarta fejezni a manővert és nem rajta múlt, hogy nem történt komolyabb baj, de láthatóan koccantak, mivel félreálltak. Biztos megérte a marhának az akció…” – fűzte az esethez az olvasó, aki az alábbi videót küldte:

Tényleg szerencse, hogy nem történt komolyabb baj! Ebből csúnya baleset is lehetett volna, szóval kérünk: ne csináld utána!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb